top of page

Algemene voorwaarden

De website en webwinkel van Jade illustraties zijn eigendom van Studio Snip - Pieter Engels

Maatschappelijke zetel en afhaalpunt: Pannebakkersstraat 1, 8500 Kortrijk

Ondernemingsnummer: BE 0789.396.391

Rekening nummer: BE52 7340 6175 9909

Kleine onderneming met vrijstelling van btw aangifte

Contactpersonen:

Jasmien Decancq en Pieter Engels

Email: info@jade-illustraties.be

Tel: 0485 25 29 87

Levering

Webshop: momenteel is enkel betalen via overschrijving of bij afhaling mogelijk. Na ontvangst van de betaling worden de producten met zorg ingepakt en wordt nagestreefd om binnen de 5 werkdagen de bestelling te verzenden wanneer alles in voorraad is. De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na ontvangst van de betaling. Laattijdige leveringen ten gevolge van overmacht bij externe diensten worden niet meegerekend.

Gepersonaliseerde producten: de op voorhand afgesproken levertermijn start na ontvangst van de betaling.

 

Verzendkosten

Webshop: Alles wordt verstuurd via Bpost en de verzendkosten worden automatisch verrekend op het einde van de bestelling.

  • Verzending België: vast tarief € 6,00 gratis vanaf € 50,00

  • Verzending Nederland: vast tarief € 11,00, gratis vanaf € 60,00

  • Mogelijkheid tot gratis afhalen in Kortrijk op afspraak. Er volgt een bevestiging via mail wanneer de bestelling klaar ligt, over het algemeen kan dit op vrijdag na 18u opgehaald worden.

Mail naar info@jade-illustraties.be wanneer je buiten België of Nederland een bestelling wil plaatsen of een gepersonaliseerde opdracht wenst te bestellen.

 

Retour

Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.

Andere producten uit de webshop die niet naar verwachting zijn, kunnen geretourneerd worden binnen de 14 kalenderdagen na levering. De verzendkosten voor het retourneren zijn ten laste van de klant. Het aankoopbedrag wordt teruggestort wanneer de geretourneerde artikelen onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking terug ontvangen worden. Als het product gebruikt of beschadigd is, kan er een waardevermindering in rekening gebracht worden.

Gelieve voor het retourneren eerst een mail te sturen naar info@jade-illustraties.be

 

Garantie

Wanneer de producten beschadigd zijn bij levering, kan u binnen de 7 kalenderdagen mailen naar info@jade-illustraties.be met bijhorende, duidelijke foto's van de beschadiging. De producten worden zonder extra kosten opnieuw opgestuurd.

 

Auteursrecht

Op alle afbeeldingen op de website rust auteursrecht. Illustraties, foto’s en ontwerpen komen toe aan Jade illustraties, onderdeel van Studio Snip. Deze mogen nooit gekopieerd of gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming.

Het delen van foto’s via sociale media is toegestaan mits naamsvermelding (Jade illustraties) en het toevoegen van een duidelijke link naar www.jade-illustraties.be. Gelieve contact op te nemen wanneer u iets wil delen.

Privacy 

De ingevulde persoonsgegevens worden enkel en alleen gebruikt voor de verwerking van de bestelling.

bottom of page